Svědectví z Magické noci.... Novinky

V noci ze čtvrtku 30. října na pátek 31. října se prostředí naší školy proměnilo v hororový příběh. Tuto situaci zaznamenaly i televizní kamery, viz odkaz ( TV BARRANDOV: začátek od 10.35. mi­nuty,). Přinášíme vám také exkluzivní svědectví jednoho z účastníků, který ve škole přenocoval­.....

…Scházíme se v 19. hodin ve škole. Padá tma. Koluje ponurá nálada. Vydáváme se na lampionový průvod. Po disciplínách, jež očividně měli odvést naší pozornost, se vracíme do potemnělé budovy školy.
Potkáváme pološílené individuum s kalhotami na hlavě. Tiše sedí v koutku a kuňká. Je to nebohý pán Slovák, zbláznil se strachy. Škola je děsivé místo i ve dne, v noci je to o mnoho horší. Bojíme se, kolují zvěsti o půlnoční písemce z fyziky. Strach si vybírá daň. Někteří nebožáci tvrdí, že se venku potuluje partička šílených klaunů.
Proplouváme večerním programem až ke stezce odvahy, slyšíme srdcervoucí řev a pláč předešlých skupinek. Věříme v nejhorší, písemku z jaderné fyziky! Jsem na řadě, připraven padnout do pasti. Naštěstí se ukazuje, že jde jen o šílence a blázny, o které pečuje neméně zvrácený personál školy. Díky bohu! Pro dnešek budu ještě žít!

Robin Chernel, 4. L

autor: Mgr. Veronika Meitnerová