Náš jazykově vzdělávací zájezd Novinky

V neděli 1. 11. 2015 jsme se vydali na dlouhou cestu do Velké Británie. V Pardubicích a v Hradci Králové k nám přistoupila další posádka, asi třicet chlapců – super. Dále pak přes Německo, Belgii a Francii jsme se trajektem dostali na Britské ostrovy. První den byl velmi zajímavý a náročný. Po dlouhé noci v autobuse jsme navštívili Cambridge a letecké muzeum v Duxfordu. Všechno by bylo OK, kdybychom nemuseli čekat tři hodiny na parkovišti u muzea, než skončí bezpečnostní přestávka řidičů. Ale přežili jsme, protože byla k dispozici wifi, dostatek pohodlí a dobrá parta lidí.
Také jsme se zúčastnili výuky anglického jazyka ve Warwickshire College, kde jsme snad úspěšně zdokonalili svou angličtinu. Své skvělé výkony jsme předvedli při hraní tematických scének a obdrželi jsme certifikáty.
Moc se nám líbilo v továrně Jaguár, v čokoládovně Cadbury (jízda v dětském autíčku pobavila nejen nás, ale i naše paní učitelky, což byl zážitek na celý život) a na stadionu Chelsea.
Naše náhradní rodiny ve Stratfordu byly super, anglické snídaně, populární balíčky na den a moc dobré večeře. Prostě paráda!!!!!
Poslední den strávený v Londýně a v Primarku jsme se utrmácení vrátili opět do autobusu a huráááá domů. Zájezd výborný a příště jedeme zase.

Veronika Meitnerová