Slavnostní ukončení studia Novinky

V pátek 23. 6. 2017 proběhlo v aule školy slavnostní předání vysvědčení oboru Ošetřovatel a vysvědčení a diplomů o absolutoriu absolventům oborů vzdělání Diplomovaná všeobecná sestra a Diplomovaný zdravotnický záchranář.
Slavnostního odpoledne se zúčastnili příbuzní a přátelé absolventů, vedení a pedagogové naší školy a vzácní hosté – Ing. Vlastimil Vajdák, člen představen­stva a ekonomicko-provozní náměstek KNTB a.s., Ing. Štefan Hrtús, ředitel územního odboru Zlín Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje a paní Karla Vrlová, vrchní sestra Centra klinické gerontologie Krajské nemocnice T. Bati, a.s.
V průběhu slavnosti byli, mimo jiné, také oceněni absolventi oborů, kteří reprezento­vali školu na řadě školních i mimoškol­ních akcích a přispěli tak k šíření dobrého jména naší školy. Těmto studentům byly uděleny pochvaly ředitele školy Mgr. Hynka Stesky a pochvaly vedoucích učitelek studijních skupin Mgr. Jitky Laholové, Mgr. Petry Holubové a třídní učitelky Mgr. Jaroslavy Švachové.
Slavnostní atmosféru zvýraznilo vystoupení žáka ZUŠ Napajedla, Martina Kota, absolutního vítěze celostátního kola ZUŠ, který všechny fascinoval svou hrou na akordeón.
Celým programem provázela Mgr. Markéta Blažková. Její milý projev podpořil slavnostní atmosféru krásného odpoledne. Absolventům naší školy přejeme do jejich dalšího osobního a pracovního života jen to nejlepší!

Veronika Meitnerová